WAITING


Sitter här i det lilla sjukhus rummet och väntar på att doktorn ska komma. Han kommer om några minuter och då ska han berätta om hur vi ska göra. Liksom när jag får äta eller komma ut här i från. Väntar näästan med spänning! Hoppas, hoppas, hoppas att han säger att jag får äta igen, annars blir jag väldigt, väldigt sur, hehe! Idag har jag inte gjort så mycket här, bara suttit vid datorn. Sen ska dom koppla bort droppet lite så att jag får ta lite frisk luft (äntligen!!).
Håll tummarna för mig!!

Fick också höra (av min kusin) att The vampire diaries ska sändas igeen, yiiippii! Älskar verkligen den serien, jag bara längtar för att se den igen.. Någon mer som ser denna serien? :)

HALEBOP


Jag hade glömt att berätta detta.. Jag och mina vänner hade för ett tag sen skickat in ett bidrag till Halebop då dom hade en tävling. Detta hände i maj månad.. Här om dagen fick vi beskedet att vi hade vunnit!! Och vill ni veta vad? Jo, vi ska visas på TV:n på alla kanaler runt jul perioden!! Dessutom fick vi 5000 kr var, hur bra är inte det??! Nu blir det att shoppa, shoppa, shoppa! Så ni som läser min blogg.. vet nu att denna bloggaren (jag) kommer att synas på eran TV-ruta.


Forever came to soon



Sitter här framför ett pyttelitet bord som är fullt av pyssel & glitter. Har gjort väldigt många julkort som är väldigt söta! Jag känner bara att ja vill ha julen här nu! Jag tycker att det är väldigt mysigt när man pyntat, när julgranen är uppe, när man bakar pepparkakor, lussekatter mm, när man ska köpa julklappar, den goda maten och när dagarna blir korta och mörka... Det finns så mycket som är bra med vintertid, men jag hatar när det är så kallt och när det finns en massa slask på gatorna. Men jag älskar snön, speciellt att vara ute och ha snöbollskrig och ta kort ute i det vita!
Var nyss och kollade på biljetter till Libanon till sommaren till hela familjen jag hittade 5 biljetter för ett välidgt bra pris! Jag skickade en länk till pappa (via mailen) och visade biljetterna, och han sa att vi ska köpa dom!! Detta gjorde min dag och sommar!! Så nu kommer jag vara bortrest från 20 juni till 23 augusti, hela 2 månader! Jag blev jätteglad och jag är fortfarande glad men det jag tycker om lite mindre är att vi reser på min födelsedag.. men vad ska man göra? Det var den enda resedagen!
xoxo - natalia

bild - libanon 2011

100 KR RABATT


Just nu får alla läsare 100 kr rabatt på ett valfritt smycke hos A.L.V Design när man uppger koden FB i kassan när man gör sin bestälning.

A HOUR


Ni har väl inte glömt bort att ställa bak klockan 1 timma?
Dagarna blir längre, morgonerna blir mörkare och kvällen blir snabbt mörk. Det är mysigt tycker jag, speciellt nu till vintern när det snöar!

Julkort

Hejhej! Har precis gjort lite julkort, (det är ju bra att ladda lite inför jul) när man endåså inte har något att göra. Ville bara säga att endå när jag är här på sjukhuset så kommer jag att blogga förfullt endå, eftersom man har så tråkigt och inte har något annat att göra. Så det kan komma upp Dagens citat, tips och nyheter. Eller nyheter och nyheter, lite ''skvaller-nyheter'' typ som den dära idol-nyheten. Så det kommer att vara fullt ös med inlägg, håll utkik! 
- Obs! Ibland kan det komma in lite gammla bilder som jag har haft på bloggen eftersom jag ska upptadera lite mer med bilder så att det bara inte blir text. -


Q & A

Har fått några frågor så har tänkt att svara på dom. Jag älskar frgåor , fråga på så mycket ni kan! Då kan jag spendera min tid på det och så går tiden snabbare här på sjukhuset.



A:
1. ke: Jag har ett eget rum som bara är för 1 person. Nej jag får inte äta någon normal mat, jag går på dropp. Det enda jag får ha i mig är 300 ml vatten (ca. 3 dl) och 3 klubbor, så det funkar ju! Tack, det ska jag! :)
2. sandra: Cronisk tarm-sjukdom 

goodbye idol


Vad tycker ni om detta? Jag tycker att det är dåligt eftersom programmet är underhållande och bra, inte värt att läggas ner. Tycker inte om X-factor så mycket, får spendera dom ''idol-timmarna'' på fredagarna till något annat istället.


still alive

Hej! Sitter just nu på min sjukhussäng och kollar på TV, delvis har tråkigt.. Idag har jag bara hunnit med att ta blodprover och en dusch. Sen kommer någon sjuksköterska och ska byta tejp/plåster över min operation sak. Doktorn ha också vart här, han sa att mina prover såg bra ut, så det går uppåt! Sen eller snart ska jag pyssla lite med saker som jag fick med mig igår av lekterapit. Mer än så händer inte hos mig på sjukhuset.
Vad händer hos er? :)

Headzone


Jag är med och tävlar i HeadzoneBloggen.se tävling, där 5 lyckliga vinnare kan vinna en goodiebag värde 500 kr samt en Babyliss ipro 230 icurl värde 529 kr! Alla prylar kommer från Headzone.se!

Tävlingen avslutas den 31 oktober.

TÄVLING HOS SMINKLÅDAN



Är med och tävlar om ett lyx kit av smink!
Var med du också genom att gå in här http://sminkladan.blogg.se/2011/october/utkast-okt-17-2011.html

Krya.



Tack!!
Jag får allt ta och krya på lite x-tra nu, vill komma hem.. Men det är några veckor till..

On the hospital

Som ni vet så är jag på sjukhuset och har vart här nu i 1 vecka. Jag ska vara här i ca 1-2 veckor till, vad doktorn sa. Dagarna går segt, men jag fick en laptop med internet från sjukhuset igår så nu har jag åt minstonde något att underhålla mig med.. Jag har sovit först på Näl (i Trollhättan) och nu är jag på Östra (i Göteborg). Om ca. 10 minuter blir det rönken, såå jag får snart ta och stänga ner datorn. Jag har ockdå opererat mig, och det kanske blir en operation till. Efter rönken  tar jag vägen till Lekterapit, där jag får med mig lite pyssel och saker till rummet. Ja, det var det.
Have a good day / Natalia

felicia bloggar !

ni som inte vet vem jag är så är jag Natalias stora syster..
Ni undrar kanske varför jag bloggar nu och inte Natalia ?
men det är så att natalia ligger ju på sjukhus igen :(.. hon ska ligga där i några dagar till, så därför kommer hon inte kunna uppdatera så mycket. men vi får hoppas att hon blir bra snart igen!

FOOOD

Nu får jag äta mat igen, eftersom det inte gick så bra med slangen. Har inte vant mig än och är inte alls sugen på något.. Idag har jag vart på skolan &  doktorn. Imorgon har jag proooov, hoppas det går bra! Snart ska jag och mami besälla hem lite kläder//väskor//skor och sånt, så det blir en hel del shopping!!

HOSPITAL


varför dålig upptadering? jo, jag har sovit på sjukhuset pga min sjukdom (fast nu är jag hemma). Haft enormt ont i magen och inte fått någon sömn. Har spytt hela tiden, och får inte i mig något alls.
Så detta kan leda till dåliga bloggdagar, och vissa dagar kan det hända att jag är välidgt sjuk och inte kan blogga.
Sen ska jag kolla på en turkisk serie, och sen blir det att sova.
Imorgon blir det skola som vanligt, inte jätte taggad, men har faktist saknat några vänner där!

VOTE & LIKE

gå in här http://www.facebook.com/torpkopcentrum?sk=app_208195102528120&app_data=dlt
och rösta & gilla felicia Jabers foto så är ni riktigt underbara! :)


SATURDAY

Idag blev det ingen sväng till torp, utan det blev en hemmadag. Jag skulle till torp men plötsligt fick jag jätte ont i ryggen och magen som gjorde att jag fick stanna hemma.. Jag har typ suttit framför datan och tv:n hela dagen, fastän jag behöver plugga vid detta läge. Jag måste verkligen plugga imorgon, men jag får se om det blir något av. Har faktist blivit väldigt dålig på att plugga, för varje gång jag tar upp mitt plugg och ska börja plugga så blir jag distraherad av allt runt om. Nästa gång ska jag plugga i ett rum med 4 väggar, 1 stol och ett skrivord (om det kunde vart så enkelt o fixa).. Nu sitter jag fakist och kollar på ett fakta program på barnakalen (haha), som jag faktist lärt mig saker av, nyttigt för hjärnan!

Bild på mig & min syrra i Libanon  2011

14:DE OKTOBER

Har inte bloggat så bra pga mycket plugg, sjukdom och inte hunnit. Men nu ska min upttadering bli som vanligt igen och statistiken ska höjas på nytt! Så mycket har faktist inte hänt under perioden jag inte bloggat. Det har bara varit plugg plugg plugg! Har dessutom gjort ett bankkort (äntligen!!), fast det kommer inte förän några veckor.. Idag är det somsagt fredag, får se om jag orkar att kolla på idol. Imorgon måste jag upp till Torpan för att köpa en present till mamma och pappa, så där kommer jag att spendera några timmar, mer än så har jag inte tänk.

Grattis världens bästa mamma ♥

Idag fyller min underbara mama 42 år, grattis bästa och underbaraste mamma! ♥

Q and A

Svar: Jag svarar inte på anonyma frågor, skriv om din fråga med ditt namn, då får du ett svar på frågan!

HÖST

Dessaa jackor ser bara så mysiga ut, I want one of these!!

JUST TEXT

Idag är det Lördag,  kanske den segaste på länge? Idag har det också varit en väldigt jobbig dag, åkte in till näl pga min slang. Och sen har jag vart hemma resten av dagen och gjort ingenting. Sen ska jag nog till min kusin, och bora ha kul och softa. Imorgon är den söndag = pluggdag. Denna helgen blir väldigt seg, men det kan vara bra med sega dagar, för då hinner man att göra lite mer.

LEBANESISKA PIROGER

Gjorde förut Libanesiska piroger som heter ''Fatayir'' i Libanon. I dom finns spenat, dom är så himla goda!
Fast jag får endåså inte smaka på dom, men jag älskar att baka och laga mat, så det får räcka med lukten..
För övrigt har jag inte gjort så mycket idag, mer än skolan, plugg och datorn.

IPHONE 4 VS IPHONE 4S

(bild & info tagna från apple)
Vilken tycker ni verkar bäst? Själv tycker jag iPhone 4s, själva kameran är ju bättre med 3 mpx,
och den har jag autofokus också som den vanliga iPhone 4 inte har. Sen har den en massa andra
funktioner som inte iPhone 4 inte har, fast det dåliga är att den har 100 h batteritid mindre.
Men det är ju bara att ladda mobilen när batterit är slut!


JOFAMA BY KENZA

Jag älskar Kenzas jackor, vill ha nästan alla!! Jag vill speciellt ha den första jackan, (den hon har på mig på bilden). Vad tycker ni?

I WANT REAL FOOD!!

Asså jag är så himla sugen på riktig mat!!! Jag tror jag kommer att dö när som helst.. Det är ca 7.5 veckor kvar och det känns som om det har gått evighetes evighets tid!! Jag är sååååå sugen på Tacos, Kebab, Köttfärssås & spaghetti, korv, kina/thai mat, pizza ´, nudlar och en massa massa mer! Hur ska jag kunna klara av detta?!

NAILS

Hade en liten nagelstudio igår kväll då jag gjorde en egen behandling till mina naglar. Nu är dom hårda som sten,
och glänser som is. Har man allt som man behöver, då är det bara att utnyttja det!

NEW IN

how to make gif
Poncho/halsduk/sjal (går att göra till olika motiv) - Lindex


Tunn Halsduk utan slut - Lindex


Solglasögon & armband - Lindex, Nagellack - H&M


Earcuff - Ur & Penn

ALYIE

Nu är jag hemma från torp, och sitter och kollar på en Turkisk serie som heter Alyie. Jag fick med mig en hel del saker från Torp som jag sen kommer att lägga upp bilder på. Resten av dagen kommer jag att tillbringa hemma framför tv:n och sånt. Får se vad dagen har att bjuda på!
Bild tagen i Libanon 2011

RSS 2.0